GSM Reparatie

Star Mobile

Uw partner voor iPhone reparatie, GSM en Smartphone reparatie in Maastricht, Eijsden, Meerssen, Valkenburg, Lanaken 


Het kan iedereen overkomen, je bent even niet aan het opletten en je gsm valt uit je handen en je breekt je scherm. Of je bent door een hevige regenbui aan het fietsen en eenmaal thuis aangekomen doet het geluid van je gsm het niet meer.


Tegenwoordig kunnen we bijna niet meer een leven voorstellen zonder onze smartphones of tablets, ze zijn een van de belangrijkste hulpmiddelen geworden in onze dagelijkse leven. Apps die onze gezondheid in de gaten houden, onze kinderen vermaken met spelletjes en huiswerk en navigatie die ons tot aan de deur brengt waar dan ook in de wereld.


Daarom wilt u dat de reparatie van uw smartphone vakkundig gebeurt en het liefst binnen een half uurtje, zonder afspraak. Dat kan! dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken uitsluitend met originele en hoogwaardige onderdelen van Apple, Samsung, Sony, LG, Huawei, Nokia, HTC en andere minder bekende merken. Wij hebben altijd meer dan 1000 onderdelen op voorraad om u snel op weg te helpen. Onze medewerkers hebben meerdere jaren ervaring in dit branche en kunnen u gratis offerte aanbieden voor de reparatie. Zo betaalt u geen onnodige onderzoekskosten wat vaak aangerekend word door andere reparatie bedrijven.


Voor vragen neem contact op via: +31 6 87732100 (of stuur een bericht via WhatsApp)Star Mobile ©
By Dackus IT and Meowtastic Media
Powered by OpenCart
Spilstraat 11
6211 CN Maastricht