iPad reparatie

Heb je problemen met je iPad? Ook hiermee kun je terecht bij Star Mobile. Wij repareren vrijwel alle Apple-modellen, van de iPad Mini tot en met de iPad Pro. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een defecte batterij of een ander technisch probleem: onze medewerkers krijgen je iPad binnen enkele uren weer in topconditie.

Apple merk Star Mobile

iPhone reparatie bij Star Mobile

Onze experts gebruiken alleen de beste onderdelen en volgen de nieuwste technologieën, dus je kunt er zeker van zijn dat je iPad na de reparatie weer als nieuw is. Bovendien geven wij standaard 1 jaar garantie op alle reparaties. Fijn toch, die extra zekerheid? Wacht niet en breng je iPad vandaag nog naar Star Mobile. Wij zorgen ervoor dat je snel weer mobiel bent!

Snelle service

We snappen dat je druk bent en geen tijd hebt om lang te wachten op je reparatie. Daarom bieden wij een snelle service waarbij we er alles aan doen om je iPad binnen enkele uren te repareren. En als dat niet mogelijk is, zoeken we samen een andere oplossing. Bij grotere reparaties kun je het toestel bij ons achterlaten en vaak dezelfde dag nog ophalen. Slecht ter been? In overleg bieden wij haal- en brengservice in heel Maastricht.

Standaard 1 jaar garantie

Wanneer je je iPad bij Star Mobile laat repareren, krijg je standaard 1 jaar garantie op de reparatie. Dit betekent dat je het kosteloos opnieuw kunt laten repareren als er iets mis gaat met de reparatie. Het is belangrijk om te weten dat de garantie alleen geldt voor problemen die ontstaan zijn door fouten tijdens de reparatie. Andere problemen zoals val-, water- of zichtbare gebruikersschade zijn uitgesloten.

Prijzen iPad reparatie

Onze prijzen zijn meer dan redelijk. We bieden eerlijke tarieven zonder dat je hoeft in te leveren op kwaliteit. Of je nu een schermreparatie, batterijvervanging of een andere reparatie nodig hebt, wij zorgen ervoor dat je niet te veel betaalt voor de reparatie van je iPad.

iPhone reparaties prijzen Maastricht

iPad reparatie service?
Kom langs bij Star Mobile! Met of zonder afspraak.