Samsung reparatie

Ben je op zoek naar een plek waar je met een gerust hart je Samsung kunt laten repareren? Zoek niet verder dan Star Mobile! We repareren talloze Samsung modellen, van de nieuwste Galaxy A71 tot oudere modellen zoals de Galaxy S8. Of het nu gaat om een gebroken scherm, een defecte batterij of een ander probleem: wij hebben de tools en kennis in huis.

Samsung merk Star Mobile

Samsung reparatie bij Star Mobile

Als ervaren specialist repareren we allerlei issues, van eenvoudige krassen en barsten in het scherm tot ingewikkelde hardwareproblemen zoals een defecte batterij of vastgelopen software-update. We gebruiken alleen originele Samsung onderdelen van hoge kwaliteit die ervoor zorgen dat je Samsung weer perfect functioneert. Ook krijg je 1 jaar garantie op alle reparaties, zodat je zorgeloos je toestel kunt gebruiken.

30-60 minuten reparatie service

Uiteraard wil je weer snel gebruik kunnen maken van je Samsung. Daarom streven we ernaar om reparaties zo snel mogelijk af te ronden. Meestal kan dat al binnen 30-60 minuten in onze winkel in Maastricht. Zo hoef je niet lang te wachten op je gerepareerde Samsung. Bij grotere reparaties kun je het toestel bij ons achterlaten en vaak dezelfde dag nog ophalen. Slecht ter been? In overleg bieden wij haal- en brengservice in heel Maastricht.

Standaard 1 jaar garantie

Wanneer je je Samsung-toestel bij Star Mobile laat repareren, krijg je standaard 1 jaar garantie op de reparatie. Dit betekent dat je het kosteloos opnieuw kunt laten repareren als er iets mis gaat met de reparatie. Het is belangrijk om te weten dat de garantie alleen geldt voor problemen die ontstaan zijn door fouten tijdens de reparatie. Andere problemen zoals val-, water- of zichtbare gebruikersschade zijn uitgesloten.

Prijzen Samsung reparatie

Onze prijzen zijn meer dan redelijk. We bieden eerlijke tarieven zonder dat je hoeft in te leveren op kwaliteit. Of je nu een schermreparatie, batterijvervanging of een andere reparatie nodig hebt, wij zorgen ervoor dat je niet te veel betaalt voor de reparatie van je Samsung toestel.

Samsung reparaties prijzen Maastricht

Samsung reparatie service?
Kom langs bij Star Mobile! Met of zonder afspraak.