Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Kijk hieronder of het antwoord ertussen staat. Is je vraag nog niet of onvoldoende beantwoord, neem dan contact met ons op.

Algemeen

Star Mobile is gevestigd in de binnenstad van Maastricht, vlak bij de Markt. De dichtstbijzijnde parkeergarage is Q-Park Mosae Forum, op enkele minuten loopafstand.

Onze actuele openingstijden kun je hier vinden.

Wij hebben meer dan 1000 onderdelen op voorraad, waardoor wij je altijd snel van dienst kunnen zijn.

Reparaties

De prijs is afhankelijk van het telefoonmerk en de soort reparatie die nodig is. Bel ons of kom naar de winkel voor advies.

In veel gevallen kunnen wij een reparatie binnen 30 tot 60 minuten uitvoeren. Mocht het langer duren, dan geven wij dit van tevoren aan.

Wij werken met compatible onderdelen uit diverse prijsklassen en staan achter de kwaliteit van de onderdelen en fabrikanten.

Ja, wij geven standaard 1 jaar garantie op telefoon en tablet reparaties. Dat is ons servicebeleid.

Verkopen

We kijken wat je toestel nog waard is. Weggooien is slecht voor het milieu en vaak kunnen oude toestellen hergebruikt worden. Bij Star Mobile geven we ze graag een tweede kans.

Dat is mogelijk bij Star Mobile. In onze winkel kijken we naar de staat van je smartphone en bieden we een eerlijk bedrag.

Als het toestel nog goed functioneert en onbeschadigd is, kan het een mooi bedrag opleveren. Hoe meer we moeten repareren, hoe minder de telefoon waard is.

Ook met een kapot toestel kun je naar onze winkel komen. Na een grondige analyse kunnen we kijken wat we er nog mee kunnen doen.

Refurbished telefoons

Star Mobile is een betrouwbare winkel voor het kopen van een refurbished telefoon. We reinigen, checken en indien nodig repareren we gebruikte toestellen zelf voordat ze worden aangeboden als refurbished telefoon.

Een refurbished telefoon heeft (vaak) een opknapbeurt gehad en kan, afhankelijk van de leeftijd, nog jaren meegaan. Wij geven 12 maanden garantie op onze refurbished telefoons.

Refurbished telefoons zijn te vergelijken met nieuwe telefoons. Eventuele krasjes en deukjes worden netjes weggewerkt. Meestal zijn ze nauwelijks meer te onderscheiden van een nieuw exemplaar.

Refurbished toestellen zijn nagekeken en gereviseerd. Ook zit er garantie op. Tweedehands producten hebben dat niet, omdat ze vaak niet gecontroleerd zijn. Met refurbished koop je dus zekerheid.