Refurbished telefoon kopen

Als je een refurbished telefoon gaat kopen, koop je eigenlijk een gebruikt toestel dat is gereviseerd. Met de garantie van Star Mobile krijg je zekerheid. Als dé specialist in Maastricht, bieden wij een uitgebreid aanbod van refurbished smartphones in verschillende merken, modellen en prijsklassen. En zelfs met accessoires!

Onze werkwijze

We reinigen de gebruikte telefoon en kijken alles goed na. Indien nodig repareren we kleine defecten en vervangen we verouderde onderdelen. Het resultaat is een mooie refurbished telefoon, zo goed als nieuw. Maar dan voor een prijs die behoorlijk lager ligt dan die van een nieuwe smartphone. En bovendien met 1 jaar garantie.

De voordelen van refurbished

Het aanschaffen van een refurbished telefoon heeft meerdere voordelen. Het is een goedkopere optie, maar draagt ook bij aan minder afval en belasting van de planeet. Een refurbished smartphone is dus altijd een goede keuze!

  • 12 maanden garantie
  • Zo goed als nieuw
  • Scherpe prijs
  • Goed voor de planeet én portemonnee
  • Diverse merken & modellen
  • Inclusief mooie accessoires
  • Meteen op voorraad

Veelgestelde vragen

Star Mobile is een betrouwbare winkel voor het kopen van een refurbished telefoon. We reinigen, checken en indien nodig repareren we gebruikte toestellen zelf voordat ze worden aangeboden als refurbished telefoon.

Een refurbished telefoon heeft (vaak) een opknapbeurt gehad en kan, afhankelijk van de leeftijd, nog jaren meegaan. Wij geven 12 maanden garantie op onze refurbished telefoons.

Refurbished telefoons zijn te vergelijken met nieuwe telefoons. Eventuele krasjes en deukjes worden netjes weggewerkt. Meestal zijn ze nauwelijks meer te onderscheiden van een nieuw exemplaar.

Refurbished toestellen zijn nagekeken en gereviseerd. Ook zit er garantie op. Tweedehands producten hebben dat niet, omdat ze vaak niet gecontroleerd zijn. Met refurbished koop je dus zekerheid.

Refurbished telefoon kopen?
Kom langs bij Star Mobile! Met of zonder afspraak.