iPhone reparatie

Bij Star Mobile richten we ons op het repareren van iPhones van vrijwel alle modellen en generaties van het merk Apple. Of je nu een oudere iPhone 7 of de nieuwste iPhone 14 Pro hebt, wij hebben de kennis en ervaring om je toestel professioneel te repareren. En dat kunnen we meestal in 30-60 minuten!

Apple merk Star Mobile

iPhone reparatie bij Star Mobile

Onze specialisten zijn gekwalificeerd in het repareren van allerlei issues, van eenvoudige krassen en barsten in het scherm tot ingewikkelde hardwareproblemen zoals een defecte batterij of vastgelopen software-update. We gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen en tools om ervoor te zorgen dat je toestel weer als nieuw is wanneer je onze winkel verlaat. En voor extra zekerheid bieden wij standaard 1 jaar garantie op elke iPhone reparatie die wij uitvoeren.

30-60 minuten reparatie service

We begrijpen als geen ander dat je weer snel gebruik wilt maken van je iPhone. Daarom streven we ernaar om reparaties zo snel mogelijk af te ronden. Meestal kan dat al binnen 30-60 minuten in onze winkel in Maastricht. Zo hoef je niet lang te wachten op je gerepareerde iPhone. Bij grotere reparaties kun je het toestel bij ons achterlaten en vaak dezelfde dag nog ophalen. Slecht ter been? In overleg bieden wij haal- en brengservice in heel Maastricht.

Standaard 1 jaar garantie

Wanneer je je iPhone bij Star Mobile laat repareren, krijg je standaard 1 jaar garantie op de reparatie. Dit betekent dat je het kosteloos opnieuw kunt laten repareren als er iets mis gaat met de reparatie. Het is belangrijk om te weten dat de garantie alleen geldt voor problemen die ontstaan zijn door fouten tijdens de reparatie. Andere problemen zoals val-, water- of zichtbare gebruikersschade zijn uitgesloten.

Prijzen iPhone reparatie

Onze prijzen zijn meer dan redelijk. We bieden eerlijke tarieven zonder dat je hoeft in te leveren op kwaliteit. Of je nu een schermreparatie, batterijvervanging of een andere reparatie nodig hebt: wij zorgen ervoor dat je niet te veel betaalt voor de reparatie van je iPhone.

iPhone reparaties prijzen

iPhone reparatie service?
Kom langs bij Star Mobile! Met of zonder afspraak.